Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan reagálnátok ha így szólítana le valaki benneteket?
Néha napján heti legalább 1x, mindig látok pesten egy olyan lányt aki tényleg bejön, leginkább a stílusa miatt (raszta, vörös hajú rocker, esetleg ennek a kombinációja;d). Aztán csak úgy hagyom hogy elmenjenek mellettem és többé nem látom őket. Viszont...gondolkodtam azon hogy ha már leszólítom akkor egy ilyen "standard" szöveggel kezdeném:
"helló. bocsi, nem szoktam idegeneket leszólítani, de nagyon jól nézel ki/nagyon tetszik a stílusod és ha esetleg nem lenne lovagod akkor elhívhatnálak e valamire valamelyik nap?"
hogyan reagálnátok le? Meg se várnátok a kérdést, felpofoznátok, paprika spray-el lefújnátok és otthagynátok, vagy értékelnétek pozitívan?
A bocsi nem szoktam idegeneket leszolitani az Bena, ne mond senkinek. Megdicserheted a kinezetet es meghivhatod valamire. Ha teteszene a srac akkor jol fogadnam a dolgot :) De csak ha elotte beszelgetunk parszor.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!