Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jó ötlet vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet vagy nem?

Figyelt kérdés
a barátommal körülbelül 3 éve ismerjük egymást legjobb barátok voltunk...de 21 napja már járunk is. a szüleink nemtudják...de ő át akar hozzám jönni az egyik délutánon amikor az én szüleim nincsenek ithhon..csak beszelgetni és filmet nézni...jó ötlet?vagy mondjam neki hogy ne?
2015. okt. 6. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
ebből rossz nem lehet, szerintem jó ötlet.. Ha rád nyomul, és nem szeretnéd, akkor legfeljebb megmondod neki, hogy még várni szeretnél egy kicsit.. Ha tényleg szeret akkor az ki fog derülni ott és akkor, mert akkor elfogadja hogy időre van szükséged
2015. okt. 6. 19:34
 2/4 A kérdező kommentje:
értem, köszi..csak attol felek hogy ugye a szüleim nemtudjak es mivan ha a szomszédok latnak valamit...és eljut a szuleimhez??
2015. okt. 6. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell a jövő miatt pánikolni, csak érezd jól magad!:) Szüleidnek elmondod, hogy átjön a barátod, mert unatkozol egyedül.. Szerintem meg fogják érteni
2015. okt. 6. 19:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért nem mondod el a szüleidnek, hogy jártok és átjönne?
2015. okt. 6. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!