Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek milyen ötlet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ötlet?

Figyelt kérdés

Barátommal 1év alkalmából vacsorazni megyunk egy kicsi , atlagos etterem -pizzeriába.

Mit sem sejt az egészről , hogy én titokban szervezkedem.

Azt tervezem mivel ő hívott el , így eszébe se jutna az hogy én ott lepem meg ..

Beszeltem az ott dolgozokkal es egy gyertya fenyes asztal , borral var majd minket..

Egy kozos keppel es egy kedvenc idezetemmel az asztalon.

A vacsi elfogyasztasa utan , odamegyek az ott dolgo lany pultjahoz (baratom ugy fogja tudni , hogy hozok valami uditot)es egy sajat kis szivalaku tortaval lepem még meg pluszba.

2015. szept. 30. 09:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Te ismered a barátodat, te tudod, hogy mit szólna egy ilyen meglepihez.

Az én barátom nem díjazná, mert nagyon utál a középpontban lenni. Jobban szereti a meghitt kettesben töltött meglepetéseknek. Bevallom, engem is kiverne a víz, mert nekem ez egy kicsit túl nyálas már. (mi 5 éve vagyunk együtt)

2015. szept. 30. 09:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is jobban örülnék az ilyen romantikázásnak otthon.

Az étteremben okés a kaja. De a személyes dolgokat, ajándékokat otthonra hagynám.

Nekem kellemetlen lenne, hogy a helyen mindenki minket néz.

Pedig én lány vagyok, és elvileg a lányok jobban szeretik az ilyet, mint a fiúk.

2015. szept. 30. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez de nyálas. Már bocs de túlságosan folyik a nyál...mintha 10 éve házasok lennétek...azok csinálnak ilyet.
2015. szept. 30. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Időpont ma 10:50

12 éve vagyok férjnél, de ez még nekem is nyálas nagyon..:)

A vacsora az étterembe rendben, de a többi az rém kínos lesz a barátnak.. Én elsüllyednék a szégyenembe, ha a férjem ilyen meglepetést csinálna, mert ki nem állom ha a magánéletem mindenki szeme előtt zajlana..

2015. szept. 30. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel a pizza után le is pippanthatnád, az se lenne kínosabb. Na jó, egy kicsit. :)
2015. okt. 1. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!