Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet lenne?
Figyelt kérdés
A lánynak aki tetszik elmondom hogy tetszik valaki és megkérem hogy segítsen vele összejönni. Mikor megkérdezné hogy ki az leírnám neki azt ahogy ő néz ki és tanácsokat kérnék tőle hogyan tudok vele öszzejönni.2015. szept. 6. 14:36
1/7 anonim válasza:
Szerintem erre nincs szükség.. Inkább mondd el neki, hogy mit érzel iránta, és ha ő is úgy érez onnantól majd kialakul ez.. :) Sok sikert! :D
2/7 anonim válasza:
Ezzel csak az a baj, hogyha te is tetszel neki és netalán megsértődik és nem ír többet, akkor beszopod a MÉTERES KU_RVA NAGY KÁBELES FA_SZT.
3/7 anonim válasza:
Írj már privibe, ott írok majd :)
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet.
Velem megcsinálta ezt egy barátom és tönkrement a barátságunk.
5/7 anonim válasza:
#4-es! A kommented több sebből is vérzik.
Egy barátod (aki soha nem volt a barátod)
És a barátságotok (ami max a te részedről volt az)
Kérdező!
Neked pedig annyit mondanék,hogy figyeld a jeleket. Észre lehet venni,ha tetszel valakinek. Ha észreveszed,akkor a legjobb pillanatban megcsókolod.
6/7 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nem tudom már mit akar mert egyszer olyan mintha tetszenék neki máskor meg már majdnem bunkó.
2015. szept. 6. 17:50
7/7 Quasar07 válasza:
Nem! Ezt meg ne próbáld! Visszautasításnál nagyon ciki, legalább ötször írtak már nekem ilyet, és teljesen zavarba hozott, mert persze nem viszonoztam az érzéseket...Azóta sem beszéltem ezekkel a fiúkkal és még meg is bántottam őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!