Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Valami ötlet?
Tehát: Én (még) 13/l,(nemsokára 14) ő 14/f. egy suliba járunk. már 8 éve ismerjük egymást és nagyon jó barátok vagyunk. Már kb. 10 hónapja totál beleestem és nem tudom mit csináljak :( sokszor figyeltem és sokszor szemezünk sokszor beszélgetünk, mindig nevetünk egymás viccein, akár vicces akár nem, volt egy időszak, amikor csomó lánnyal bunkó volt, a másik feléhez hozzá se szólt csak velem beszélgetett. de tavaly oszt. kiránduláson a haverja, meg 2 barátnőm nagyon jóba lettek és így 4-esben jól elvannak. Nagyon féltékeny voltam mindenkire, akivel beszélt, hozzáért, hozzászólt. (róla annyit kell tudni, hogy nagyon kedves, udvarias, kb. 8 centivel magasabb nálam és 2 hónappal idősebb és azt hiszem aikido-zik.) (magamról ennyit: görkorizok kb. 164 centi magas vagyok)
Nem tudom mit csináljak. Nem merek szerelmet vallai neki, mert nem tudom, hogy mit reagálna rá. Nem akarok semmi hülyeséget csinálni, mert nem akarok semmit sem tönkre tenni. Kérlek segítsetek!! előre is köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!