Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Hogy oldjuk meg?
Lehet, hogy eleg eretlenul fogalmazom meg, de megprobalom, hogy ertheto legyen :/
8.-os vagyok, es az osztalytarsammal jarok... teljesen biztos vagyok abban, hogy szeretem, jobban mint barmi mast, ez mind szep es jo, csak tul szep, hogy igaz legyen...mivel 8.osok vagyunk, amint vege az evnek, elvalnak utjaink, nem ugyanabba a suliba megyunk tovabb, o 20 km-re lesz ettol a varostol (nem lesz koleszos)... hetente max 1x tudnank talalkozni, es o ezt kevesnek gondolja, hiaba mondogattam neki, hogy eleg azaz 1.. tudom, hogy nem kene ennyit aggodnom a jovon, de azert ez a kozel jovo, es tulsagosan szeretem ahoz, hogy elengedjem.. talalkoznank azutan meg valaha? Egyebkent a sulin kivul sportol is delutan, tehat elkepzelhetetlen, hogy hetkoznap talalkozzunk...:( Nem tudok abban a tudatban vele lenni, hogy mar csak par honap van vissza. Egy kapcsolatban ugy kell elni, hogy ugy gondold orokke fog tartani, kulonben nincs ertelme, h ha tudod mikor van vege. Lehet, hogy azthiszitek egy ostoba diakszerelem, de en sokkal tobbnek tartom annal. Tenyleg szeretem, amikor nem vagyok vele, nem telik el olyan perc, hogy ne gondolnek ra, es arra, hogy mi lesz, amikor mar nem leszunk osztalytarsak...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!