Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányba 1 éve kb vagy több ideje kimondthatatlanul szerelmes vagyok. (én 15, ő 14). Hogy tovább?
Figyelt kérdés
Többször tudtára adtam hogy nagyon szeretem őt, el is mondtam neki,egy verset is költöttem neki(igen furcsán hangzik, megtörtént),de ő közölte velem hogy már van vkije. Azóta úgy le vagyok törve, hogy lelkileg a romokban vagyok, fizikailag meg gyengébb lettem.Senki másra nem tudok gondolni csak rá. Nem tudom elfelejteni őt sehogyse.Többször is próbáltam,sokszor mondtam hogy "na most akkor nem érdekel többet",de nem lehetséges.Lassan az élet,vagy a boldogság fogalmát nem tudom definiálni. Mitévő legyek?Harcoljak érte?2015. szept. 20. 21:53
1/3 anonim válasza:
Lépj tovább,elég egyértelmű választ kaptál és dobd át magad a tini kategóriába,meg úgyis át fogják rakni a kérdésed.
2/3 anonim válasza:
Felejtsd el, ha nem, nem, ezt el kell fogadni. barátok, sport, hobbi, tanulás, aztán majd jön az új szerelem.
3/3 A kérdező kommentje:
Jó,rosszba raktam este van.
2015. szept. 20. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!