Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
Amikor az exemmel szakítottunk, már akkor tudtuk, hogy egy iskolába fogunk járni egy év múlva. Viszont a szakítás után abszolút nem dumáltunk. Mivel ő kb 50km-re lakott tőlünk. Aztán a szakítás után 1 évvel elkezdtünk egy suliba járni, én kollégista lettem. Persze.. nem számítottam arra, hogy egymás nyakába ugrunk és nyáladzás.. csak arra hogy talán dumálunk is majd, meg meg néha kimegyünk a városba. Viszont semmi ilyen nem történt. Nyáron a közös baráti társaságnak köszönhetően 10 napig együtt sátoroztunk kint, ott kicsit összemelegedtünk, de épp hogy csak "baráti" kapcsolatig. Aztán most a suliban olyan feladatot kapott, amit tudja, hogy én is meg tudok csinálni, viszont rajtam kívül még sokan meg tudnák csinálni, de nekem írt, hogy segítsek neki. Segítettem, azóta párszor így suliban is dumáltunk, de csak és kizárólag erről. Viszont nyáron, amikor elmentünk sátorozni, és kicsit iszogattunk, megkérdezték tőlünk, hogy miért nem vagyunk együtt, és totál furcsán reagált, mármint az "hátén nem tudom"... lehet ebből valami? 17évesek vagyunk mindketten2015. okt. 4. 13:08
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok a sötét, de tulajdonképpen melyikőtök NEM akar járni a másikkal?
2/2 A kérdező kommentje:
szerintem ő velem.. vagy igazából.. nem tudom.. nem tudom, mit érez
2015. okt. 4. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!