Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most velem van a probléma...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most velem van a probléma vagy ez normális?

Figyelt kérdés
Két hete jöttem össze egy csajjal és még nem volt szeretkezés,nem áll szerinte még készen rá.Engem ez a dolog annyira most még nem idegesít,adok időt neki.Nem tudom,valahogy nem csak a sexre kell,valahogy jól esik megölelni,hozzábújni és a társaságában lenni.Ha tehetném egész nap vele lennék,de munka,suli és nem akarunk azért egymás idegeire sem menni.Ezelőtt valahogy el sem tudtam volna képzelni,hogy ennyire ragaszkodhatok valakihez.Pasi létemre jól van ez így,vagy "valami elromlott bennem"? :D
2015. szept. 30. 12:22
 1/2 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Ne szégyelld az érzéseidet :)
2015. szept. 30. 13:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Több ilyen pasi kéne :D
2015. szept. 30. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!