Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális Szerintetek?
"Elvileg nem engedi neki az anyja max én mehetek"
Szerintem csak ez a probléma. Fél a szülőktől. Rád vár, hogy menj és egyértelműnek találja talán, hogyha te mész, akkor neked is kell szólni. Rád bízza mikor mész, mert nem tudja, hogy dolgozol.
Nem tudom mi lehet, de a szülők nagyon nyomnak a lapban.
Hát a szülők sokszor elég szeszélyesek és féltik a lányukat. Nagyon kedvesnek kell lenni, hogy lássák a lányuk nem rossz kezekben van. Vannak időszakok, amit egy kapcsolatnak ki kell bírnia, még ha nem is a felek okozzák egymásnak a problémát. A külső problémákat is túl kell vészelni.
Én is átestem ezen a szülői vitán. Barátom anyukájának nem tetszett, hogy barátom egyre több időt tölt velem, szerinte én elvettem a fiát, vagyis mindennél fontosabb vagyok én. Fontosabb vagyok mint a szülői családja. Szerintem ez nem is probléma, hogy fontosabb vagyok, de mára már jóba vagyunk, elfogadott, csak túl kellett lendülni azon az időszakon és tűrni.
Ha visszaugatok, lehet még most sem bírna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!