Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon szeret még?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szeret még?

Figyelt kérdés
Hát én már nem birom tovabb nelkule mar megint osszevesztunk bunko voltam mikor megkaptam vegre mindent amire vagytam es megcsokolt es megolelt es elbobiskolt a kezeim kozott en meg azt hittem kihasznal es csak azert mondja hogy szeret es elkuldtem ot..nem tudom mit tegyek kerlek valaki irjon es lelkizzen velem:(
2015. szept. 28. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Írd meg neki hogy megbántad
2015. szept. 28. 16:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt nagyon megbantam hogy egy ilyenen megsertodtem es bunko modon a fejehez vagtam hogy nem erdekel tobbe o es erre kozolte hogy csak az alkohol miatt viselkedett igy velem kozben alig ivott es azert eleg jol birja a piat es harom oran keresztul fekudtunk egymas karjaiban es akkor mar nem ittunk..Szoval ugy osszevesztunk hogy mondtam hogy eltunok az eletebol de azt mondta o tunik el es nem fog keresni es irni es semmi megigeri..makacs fiu nagyon es en is ezert nem tudom mit kene irnom neki mert en nem akarom hogy eltunjon az eletembol..Raadasul mielott vele voltam a szobaban (egy hazibuli volt) kint egy reszeg srac lekapott engem es latta es azon is osszevesztunk tegnap hogy a fejemhez vagta hogy menjek hozza ha ot akarom.De azt a sracot megbantam es ekkora "lotyocska" meg sose voltam es nekem semmit se jelentett hiaba mondtam neki csak hajtogatta hogy akkor miert hagytam.most akkor feltekeny? Mindenki azt mondja hagyjam majd ir ha lenyugszik de mivan ha nem. Elvileg regota szeret engem es en is ot es egyutt is voltunk mar kb harom hete lett vege mert neki most az elso a tanulas tenyleg es sokat veszekedtunk mert hulye vagyok es emiatt akkor elbizonytalanodott szeret e de utana eltelt par nap amig nem beszeltunk es irt es utana elhivott ebbe a buliba es akkor tortent ez hogy osszebujtunk puszilgatott simizte a hajam es az arcom es annyira gyonyoruen mosolyogva nezett a szemembe mielott megcsokolt hogy mikor ragondolok sirva fakadok igy meg fiu nem nezett ram soha.
2015. szept. 28. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!