Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szerelmes belém vagy csak barátként tekint rám?
Figyelt kérdés
14 leszek 2 hónap múlva, és van egy fiú osztálytársam aki már 4 éve tetszik, és egyszer az egyik barátnőm elszórtan magát a fiúnak , hogy nekem tetszik, a fiú pedig megkérdezte tőlem , hogy ez igaz én pedig nem mertem megoldási az igazat , de a barátnőm azt mondta , hogy a fiú is szerelmes volt belém csak az osztálytársaink csúfolt ezért nem merte elmondása nekem se .......De mindig olyan véletlenek történnek a suliban hogy pl. Mellém ültetik , vagy csak mi ketten nem vittünk be egy papírt és egyszerre jelentkezünk.....de egyszer elhízott biciklizni, meg többször is ki akart hívni,és megkérdezte hányás lenne egy 10-es skálán, és amikor mellém ültettek egy másik fiút akkor olyanokat írogatot , hogy biztos szerelmes vagyok belé meg ilyenek, teljesen úgy viselkedett mint aki féltékeny! :( előre is köszönöm a válaszokat! :)#vagy nem szeret
2015. aug. 30. 15:56
1/1 iamconfusedhelpme válasza:
A korodat tekintve, inkább nem beszéljünk szerelemről egy fiú esetében. :) De az elmondottak alapján nagyon is tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!