Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta tetszik egy osztálytárs mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy régi osztánytársam de az elmúlt évben egyre jobban megtetszett nekem és szerelmes vagyok bele, viszont nagyon félénk vagyok és nem tudod hogyan közeledjek felé. 14/F2015. szept. 27. 19:23
1/5 anonim válasza:
Én is 14 vagyok csak lany :) Ugyan ezt volt csak az illeto aki tetszik 18 sokat chateltunk majd vegen talizni akart. Szerintem fiu vagy kezdemenyezz foleg ha osztalytars hivd el sutizni vagy kiserd haza es ki fog alakulni nekem is osszejott sok sikert :)
2/5 anonim válasza:
Gondoltuk hogy egy lánynak nem okoz gondot megkúratni magát ideje korán, fiúknál azért egy fokkal más a helyzet.
3/5 Adelll válasza:
Szerintem az a legjobb ha valami egyértelművel próbálkozol. Egyet értek az elsővel. Hívd el valahova. A legtobb lány csak a fiúra vár. Ha meg nem jössz be neki akkor hidd el jobb h megpróbáltad.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem lesz nagyon fúra hogy egyszer cska elkezdek irogatni neki?
2015. szept. 28. 15:22
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem lesz fura, csak lazán. Írj rá és legyél vele kedves ha beszéltek. Nézz rá sokszor, mosolyogj és köszönj neki mindig. Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!