Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy osztálytársam!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy osztálytársam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Had kezdjem az elején 7.osztályos 13 éves fiu vagyok. Tetszik egy lány az osztályból de nem tudom mit tegyek! Hogy tudjam meg hogy tetszem e neki ,hogy közöljem vele vagy hogy utaljak rá? Kérlek segitsetek mert nem volt még barátnöm és nem tudom mit tegyek!

2015. szept. 4. 20:37
 1/4 A kérdező kommentje:
4.óta tetszolik de akkor úgy voltam vele hogy majd egyszer talán de mostmár más a szemszög.
2015. szept. 4. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Majd mindenre rájössz szépen magadtól ha vagy olyan okos. Innen semmit értelmeset nem fogsz megtudni.
2015. szept. 4. 20:49
 3/4 anonim válasza:
adj neki jeleket: nézz rá sokat, ha pl órán rádnéz nézz a szemébe, beszélgess vele, aztán ha úgy érzed mondd meg neki egyszerűen.
2015. szept. 5. 22:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ma megmondtam neki és elvileg kölcsönös :)
2015. szept. 6. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!