Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy osztálytársam! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Had kezdjem az elején 7. Es 13 éves fiu vagyok 1. óta egy osztályba járunk 4. Óta tetszik csak akkor úgy voltam vele hogy majd egyszer még korai de mostmár nagyon bejön. Nem tudom mit csináljak néha egymásra mosolygunk vagy beszélgetünk de ez ritka. Hogy tudjam meg hogy tetszem e neki vagy hogy kérdezzem meg?2015. szept. 4. 18:18
1/6 anonim válasza:
Csak jó tanácsként osztálytárssal ne akarj járni, mert ha majd szakítotok akkor majd el akarod felejteni stb. de mindennap találkozni fogsz vele mivel az osztálytársad...
2/6 anonim válasza:
A felsőnek igaza van velem is ez volt... most meg vele kell meg egy evet jarnom suliba : / nem jo otlet nagyon kínos sokszor 13/l
3/6 anonim válasza:
ahogy az előzőek is megirták nem jó osztálytárssal
nekem sajnos volt osztálytársal kapcsolatom és utánna nem túl jó vele mindennap találkozni
4/6 A kérdező kommentje:
Nemtudom mit tegyek mert nagyon tetszik nekem nyugodt békés lány de ha szakitunk max megbeszéljük hogy ne legyen semmi ciki dolog
2015. szept. 4. 20:20
5/6 anonim válasza:
Első vagyok
Hát figyeld te tudod én csak jó tanácsnak szántam hogy ezzel legyél tisztában. Sajna én is megéltem és ezért is akarlak lebeszélni róla.
Ja ez lemaradt: 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!