Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, szerintetek nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek nagyon rámenős voltam?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok.Nos van egy osztálytársam aki tetszik nekem és elmondtam ezt neki.Viszont előtte még alig beszéltünk egymással néhány mondatot és ezért tudtam hogy vissza fog utasítani.Még aznap írtam neki hogy beszéljünk még erről de nem válaszolt.Múlthéten viszont kiderült az egyik fiú osztálytársam nagyon jóban van vele és tuti hogy lesz köztük valami.Viszont azt nem tudtam hogy a másik osztálytársammal olyan jóban van amikor megmondtam neki.Ha ezt tudom akkor nem is mondtam volna meg neki.Azóta viszont nem merek erről beszélni vele mert attól félek hogy nem lesz jó vége.Nem merek odamenni hozzá mert nem tudom hogy reagálna ezután.Ő soha nincs egyedül a suliban és facebookon meg nem válaszol.Szerintetek próbáljak meg vele beszélni még erről vagy adjam fel?
2015. szept. 27. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem a feladás a helyes kifejezés. Hagyd a p*csába és keress olyat,aki nem szar le:DDD

18F

2015. szept. 27. 18:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Hát az nehéz lesz mert én nagyon zárkózott vagyok.és őt tényleg szeretem magáért,úgy ahogy van és ő egy kedves és nagyon cuki lány.Nem tudom hogy mit gondoljak.
2015. szept. 27. 18:37
 3/4 anonim válasza:
haver akkor nyiss a világ felé :D annyi lány van mint égen a csillag :D és legközelebb beszélgess vele legalább egy hónapot beszélgessetek mielőtt vallanál. ha még is nála maradnál azt mondom hogy egy fél évig hozzá se szólj és majd utána próbáld meg talán és ha féltékeny is vagy a másik srácra ne mutasd ki mert azzal nulláztad az eltelt napokat a fél évben.(remélem érted mire gondolok) 15/f
2015. szept. 27. 18:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is.Nyugi nem haragszom a másik srácra és nem vagyok rá féltékeny.
2015. szept. 27. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!