Az emberek miért vannak oda a rámenős nagypofájú lányokért?
Arra lennék kíváncsi ,hogy mint kívülállók mi lenne a véleményetek erről az esetről.Igazából az lenne ,hogy van egy lány osztálytársam, akit ki nem állok a végletekig gyűlölöm szavakban leírni is nehéz :D Az én baráti köröm se szereti, akikkel úgy jóba vagyok de én nem befolyásoltam őket, hogy ne szeressék csak ugyan azon a véleményen vannak mint én..Viszont az osztály nem csak belőlünk áll és a 3/4-e már majdnem "isteníti" amit én nagyon nem értek,hiszen a csajnak feltűnési viszketegsége van igényli a figyelmet de beteges szinten.Mindenben ő akar lenni a középpontban és kibeszél másokat. Kavar is egy csomó emberrel de ez a része nem érdekel ő dolga csak az osztályba már elviselhetetlennek tartom és az ő köre vagyis az osztály többi részét se kell félteni. Én lennék ennyire más? Érdekel a véleményetek:)
17.l
nálunk is volt ilyen lány és ez csak a felszínen volt
ahogy kitette a lábát az osztályból vagy hiányzott, egy csomóan mondták, hogy de jó, hogy ma nem jött be az a ribizli suliba, meg ilyenek.
olyan harsány, erőszakosan az előtérbe tolakodó emberke volt, akivel "muszáj" jóban lenni... de a háta mögött rühellték.
Volt osztálykirándulás, ott el akarta játszani a nagyon menőt, elszívott 2 doboz cigit, meg hányásig itta magát. főleg a fiúk mondták, hogy milyen egy ocsmány ordenáré nő.
én, aki meg mindig a háttérben voltam és azt hittem senkinek nem tűnök fel, kiderült később, hogy 3 fiú is belém volt zúgva, de a többiek közül is páran minimum szexig kipróbáltak volna
szóval nem mindig látszik minden a felszínen. nálunk 3.-ben derültek ezek ki, addig totál azt gondoltam, ő az imádott fővezér, akit körülrajonganak.
mondjuk én nem irigyeltem, mert sosem állt közel hozzám ez a "ki akarok tűnni a tömegből"- téma, meg engem nem irritált annyira a viselkedése, mert szándékosan elkerültem ahogy tehettem.
Ismerős ez, hasonlít a volt oaztálytársamra. Szerintem egyesek csak azért magasztalják, mert vagy félnek tőle vagy menők akarnak lenni. És van két-három személy, aki tényleg az igaz barátja. De vaamit a többi osztálytársad elvár tőle.( népszerűség, friss pletyka)
És veled nincs baj. Jogos, hogy nem tetszik, mert eleged van a figyeleméhes személyekből. Úgyis annyi van belölük Dunát lehet tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!