Hogyan mutassam ki egy fiúnak hogy tetszik úgy, hogy ne legyen rámenős?
Együtt dolgozunk, de prögrős a munka így csak néha tudunk beszélgetni. De mikor elmegyünk egymás mellett mindig mosolygok rá, és sokat segít nekem. A barátnőm szerint sokszor meg is szokott nézni.
A mosolyból szerintem nem nagyon veszi le a dolgokat. Tehetek még valamit?
Valójában nagyon pirulós vagyok, így konkrét dolgat sem mondanék nehogy elpiruljak, mert az gáz szerintem :D
már lépett volna ha akarna valamit tőled
én azonnal elhívok egy lányt ha tetszik
nézz más pasi után
2 év alatt tényleg lépett volna. Vagy ha nem, akkor a srácnál is valami hiba van, mert ehhez extra töketlennek kell lenni, hogy két évig nézz magad mellett valakit, és egyszer ne hívd el randira.
Nem vagyok én sem a magabiztosság mintaképe, de valamit mindig kitaláltam, hogy éreztessem, tetszik nekem a másik.
aki azt hiszi hogy 1-25 mosoly félreérthetetlen célzás de pont nem olyan hogy gáz legyen meg a fiúk dolga... az ne akarjon fiúzni, várjon még 2-3 évet.
szerintem a fiú okkal nem akar tőled semmit.
nem azért voltam őszinte hogy élvezkedjek rajta, hanem hogy tanulj belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!