Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ennyire szerelmesek?
Figyelt kérdés
Osztálytársam a lány, még nem vagyunk együtt, de szépen alakulnak a dolgok. Mióta így érzek iránta, teljesen máshogy élem a napjaim, nincs szinte semmihez se kedvem, úgy érzem, hogy az egyetlen ember, akivel lennék, az ő. Az órákat alig bírom ki, a pulzusom az egekben, a "pillangók a hasban" effektust szinte megállás nélkül érzem. Normális ez egyáltalán?2015. szept. 24. 19:22
1/7 anonim válasza:
Normális, ezt hívják szerelemnek.
2/7 anonim válasza:
Persze hogy normális, én beállítottam háttérképnek, volt hogy fél óráig csak egy képét néztem zene közben, minden nehéz helyzetben rá gondolok és minden jobb lesz egyből, kiráz a hideg is amikor a mosolyára gondolok, és elkap a jó érzés. Nekem elég csak rá gondolnom hogy jó kedvem legyen:D
3/7 A kérdező kommentje:
Voltam nár szerelmes, az is igazi, volt, de ez... Még annál is sokkal erőteljesebb
2015. szept. 24. 19:27
4/7 anonim válasza:
Most vagyok ennyire szerelmes ! 😀😀😀😀😀
6/7 anonim válasza:
Ismerem ezt az érzést... Jelenleg is. Csak az én esetemben reménytelen... Sajnos
7/7 anonim válasza:
Hatos, dettó .
Csak az a baj hogy 12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!