Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor voltatok először szerelmesek?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem mikor volt legelső barát/barátnő a ti életetekben. El mondtátok a szüleiteknek vagy ilyesmi?2015. szept. 20. 21:22
1/13 anonim válasza:
Én most is baromi szerelmes vagyok egy ismerősömbe. Csak két baj van.
1.: nem vagyok túl szép
2.: másodunokatesóm
13/f
2/13 anonim válasza:
17/f és elmondtam! De így utólag nem kellett volna mert mindenre rákérdeztek! És az volt benne a gáz hogy végül nem jöttem össze vele és rossz érzés volt utána elmondani hogy pofára estem!
3/13 A kérdező kommentje:
2-es, az gáz lehetett, köszi az eddigieket még jöhet :)
2015. szept. 20. 21:31
4/13 anonim válasza:
12 evesen bar most is szerelmes vok de az a mazlim hogy a srac is belem imadjuk egymast :) 13l oh es bocsi a helyesirasert nem vok tul jo benne :\
8/13 anonim válasza:
6.-ik erröl a szürke ötven árnyalata jutott eszembe! XD
"Én nem szeretkezek. Én baszok!"
9/13 anonim válasza:
Eloszor 12 evesen voltam szerelmes, de az elso baratom 15 evesen lett. Nem mondam el, de kiderult...
17L
10/13 anonim válasza:
Majdnem 18 voltam amikor összejöttünk, és miután kiszedték belőlem, elmondtam itthon is :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!