Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti voltatok már szerelmesek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti voltatok már szerelmesek hírességbe?

Figyelt kérdés
Ha igen, nálatok meddig tartott ez a állapot? Egy éve szerettem belé, minden nap ő jár az eszemben. Tudom hogy nem helyes dolog ebben az "álomvilágban" élnem, de nem tudom elfelejteni. Hogyan felejtsem el? Légyszi normális válaszokat írjatok! 19/l

2015. júl. 1. 08:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Justin? :)
2015. júl. 1. 08:34
 2/19 anonim ***** válasza:
Én?
2015. júl. 1. 08:47
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

Hogy lehet az ember szerelmes olyan emberbe, akit nem ismer, akivel nem találkozik nap mint nap? Nekem ez kicsit sok.

Talán úgy tudod magad túltenni a legkönnyebben, ha nem nézegeted, hogy mi történik vele, nem nézel olyan filmet amiben szerepel vagy hallgatsz olyan zenét, amiben énekel. Egy idő után el fogod felejteni.

2015. júl. 1. 08:51
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

"Hogy lehet az ember szerelmes olyan emberbe, akit nem ismer, akivel nem találkozik nap mint nap?"

Végre egy ember, rajtam kívül akinek vannak értelmes gondolatai...

2015. júl. 1. 09:07
 5/19 anonim ***** válasza:

Iskolás koromban voltak ilyenek. Színészet, zenészek.

De elmúlt mindegyik :)

2015. júl. 1. 09:10
 6/19 anonim ***** válasza:

Igen, kisebb koromban "szerelmes" voltam sportolókba, zenészekbe, még rajzfilmfigurába is ^^ ... bár inkább vonzalom volt, mint szerelem. A szerelem az sokkal több.

Egyik sem tartott túl sokat. Úgy a legkönnyebb elfelejteni, ha közelebbi kapcsolatba kerülsz "valódi" emberekkel - vagyis akik ott vannak melletted.

2015. júl. 1. 09:54
 7/19 A kérdező kommentje:
nem, nem Justin :D egyszerűen nem tudom abbahagyni a képek nézegetését és a zenéjük hallgatását pedig tudom,hogy nem jó ez a "plátói szerelem" remélem idővel elmúlik.
2015. júl. 1. 10:23
 8/19 anonim ***** válasza:
Nekem is volt/van ilyen, de sztem ez inkabb rajongás
2015. júl. 1. 10:40
 9/19 anonim ***** válasza:

3,4-es van ilyen.Beleszeretünk a szépségébe vagy a szerepébe.Én vagy egy filmbeli karakterbe szeretek bele vagy magába a színészbe.

Úristen,mindjárt sírni fogok... :D

2015. júl. 1. 13:03
 10/19 anonim ***** válasza:
Ez nagyon messze van a szerelemtől. 12 éves koromig én is "szerelmes" voltam zenészekbe(nem justin, rocker vagyok...), de mióta van párom, megtudtam milyen valóban szerelmesnek lenni. Elmúlik ez majd nálad is, csak találj a környezetből valaki olyan személyt, akit mindenestől szeretsz, beszélgetsz vele, ismered. :D Sőt, nálam a mai napig van pár videojáték karakter akikhez erősen vonzódom, 12 évesen még azt hittem volna "szerelem". Te is tudatosítsd magadban, hogy nem vagy szerelmes, csak erősen vonzónak találod az illetőt. :) Hátha így hamarabb elmúlik. 17/L
2015. júl. 1. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!