Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok már szerelmesek hírességbe?
Hogy lehet az ember szerelmes olyan emberbe, akit nem ismer, akivel nem találkozik nap mint nap? Nekem ez kicsit sok.
Talán úgy tudod magad túltenni a legkönnyebben, ha nem nézegeted, hogy mi történik vele, nem nézel olyan filmet amiben szerepel vagy hallgatsz olyan zenét, amiben énekel. Egy idő után el fogod felejteni.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
"Hogy lehet az ember szerelmes olyan emberbe, akit nem ismer, akivel nem találkozik nap mint nap?"
Végre egy ember, rajtam kívül akinek vannak értelmes gondolatai...
Iskolás koromban voltak ilyenek. Színészet, zenészek.
De elmúlt mindegyik :)
Igen, kisebb koromban "szerelmes" voltam sportolókba, zenészekbe, még rajzfilmfigurába is ^^ ... bár inkább vonzalom volt, mint szerelem. A szerelem az sokkal több.
Egyik sem tartott túl sokat. Úgy a legkönnyebb elfelejteni, ha közelebbi kapcsolatba kerülsz "valódi" emberekkel - vagyis akik ott vannak melletted.
3,4-es van ilyen.Beleszeretünk a szépségébe vagy a szerepébe.Én vagy egy filmbeli karakterbe szeretek bele vagy magába a színészbe.
Úristen,mindjárt sírni fogok... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!