Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti voltatok már szerelmesek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti voltatok már szerelmesek hírességbe?

Figyelt kérdés
Ha igen, nálatok meddig tartott ez a állapot? Egy éve szerettem belé, minden nap ő jár az eszemben. Tudom hogy nem helyes dolog ebben az "álomvilágban" élnem, de nem tudom elfelejteni. Hogyan felejtsem el? Légyszi normális válaszokat írjatok! 19/l

2015. júl. 1. 08:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. júl. 1. 19:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Kylie Minogue

https://www.youtube.com/watch?v=bMCXx5k01Tg

Tanita Tikaram is megdobogtatta a szívemet, és ma is tetszik. Nála csak azért voltam zavarban, mert nem voltam biztos a nemében. Nagyon fiatal voltam még. :-)

https://www.youtube.com/watch?v=O1D5UgbpCkI

42F

2015. júl. 1. 19:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Én Paris Hilton-ba vagyok "szerelmes".Egy időben gyűjtöttem a képeket róla.
2015. júl. 1. 20:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen. Hazai énekesnő. Személyes találkozó okán tetszett meg. Másfél év kapcsolat lett belőle. :)
2015. júl. 1. 20:56
 15/19 anonim ***** válasza:
előzőnek:csak nem te vagy Donatella apja?
2015. júl. 1. 20:58
 16/19 anonim ***** válasza:

15: neeeem :DD

akire te gondolsz, nem is énekesnő.

2015. júl. 1. 20:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért cáfolnám hogy nem lehetsz szerelmes valakibe akivel nem találkoztál. Ha ismersz valakit kívülről, belülről beleszerethetsz attól függetlenül hogy ő ismerne téged. Mert az érzelmek kialakulnak így is úgyis. Persze ez nyilván más mintha az a bizonyos valaki viszont szeret (nagyon más), de attól még lehet szerelem.

Vegyük az én példámat 2 éve vagyok szerelmes egy lányba, persze ő csak egy átlagos lány (már nem nekem) akivel még soha nem találkoztam; és igen ez határozottan szerelem, már két éve minden nap rá gondolok, boldog leszek ha hallok róla, ha látok egy képet róla ahol boldog megnyugszok mert tudom hogy jól van és...

ez tönkre teszi az életemet, előtte írtam, rajzoltam, festettem kreatív voltam, de most 10 percet nem tudok semmire koncentrálni anélkül hogy rá gondolnék és ez már 2 éve megy.

Summázva a lényeget, keress valaki kézzelfoghatót (mondjuk a közvetlen környezetedből) és hozz össze vele valamit, nem baj ha nem túl komoly a dolog szükséged van valakire aki átveszi a elérhetetlen személy helyét a fejedben. Ha tényleg szerelem és nem csak rajongás akkor időbe fog telni mire sikerül "helyettesíteni".

...de ne cseszd el reménytelen szerelemmel az életed, ha tudsz változtass!

2015. júl. 2. 12:36
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. júl. 3. 10:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Óóó, szerintem mindenki - úgy huszonhatszor életében. :D

Én kezdtem azzal, hogy beleszerettem sorozatok karaktereibe. Tehát még csak nem is tényleges emberekbe. :D Olyan 8 évesen halálosan szerelmes voltam Mulder ügynökbe például. :D Aztán jött sorban a többi.

Később (olyan 15-16 évesen) pedig egy magyar musical-színészbe szerettem bele totálisan.

Szóval igen, mindenkivel előfordul, szerintem ez normális valamilyen szinten. Mindaddig, amíg nem gátol a tényleges életed (meg)élésében, és ha idővel, ahogy kell, elmúlik majd.

30/N

2015. aug. 2. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!