Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen nehezen lesznek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehezen lesznek szerelmesek a fiúk?

Figyelt kérdés
Nem értem miért van az, hogy a lányok előbb lesznek szerelmesek mint a fiúk. És ezzel nem mindenkire céloztam. De vannak kivételek. Vannak fiúk akik könnyen szerelmesek lesznek. De a legtöbbjük nehezen. Van egy fiú, akit több mint 3 éve ismerek, és olyan 1-2 eve kezdtunk baratkozni. Ezutan jartunk, de nem sokaig mert szakitottam, mivel mas lanyokkal foglalkozott es velem nem.. Utana nem utaltuk meg egymast a szakitas utan. Sőt. Tök jó barátságban lettunk. (Egy kis extrával.) Sok mindent megtudtunk egymasrol. Es azt tudni kell rola hogy ő a nagy csajozós típus, aki nehezen lesz szerelmes.. Na de az a kérdés miért lesznek nehezen szerelmesek a fiúk, miközben a lányoknak elég egy csók. ( tisztelet a kivételnek.) hogy szerelmesek legyenek.. Én iszonyatosan beleszerettem, és bármennyire tudom, nem ő az, akivel egyutt kene lennem. Nem is vagyunk egyutt, mert az eddigi baratnoit mind megcsalta. De egyszeruen nagyon szeretem.. Iszonyatosan. Mivel erhetnem el, hogy belem szeressen? És igen, most johetnek azok a valaszok, hogy felejtsem el mert nem az idealis. TUDOM. de szeretem:/

2015. jún. 26. 22:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy esnek szerelembe mint a lányok. Csak van hogy valaki azt hiszi szerelmes közben pedig nem is az. Ez a fiú csak próbál az lenni/tapasztalatokat szerezni. Azok a lányok(és ezek szerint te is) tetszettek/tetszenek neki. A tetszés pedig nem szerelem. A lányok előbb kezdenek el érni de minden fiú szerelmes lesz mert ez nem attól függ hogy nehezen vagy könnyen lesz valaki szerelmes hogy milyen a neme. Amúgy meg szerintem hagyj fel vele mert azt hiszem te is csak tetszel neki. Bár...ki tudja. Próbálj meg körül nézni,nyitott lenni. Biztos találnál valaki mást. Nekem is ilyesmi a helyzet,egy valakibe szerelmes vagyok csak rá tudok gondolni de mivel elérhetetlen (bonyolult hogy miért) ezért én is próbálok megismerni minél több embert.
2015. jún. 26. 22:47
 2/2 anonim ***** válasza:
fiuk kozt es lanyok kozt is egyenelo menyisegen oszlanak el az elso latasra szerelmesek es a hosszu hetekig vivodok... ezt csak te latod igy speciel az en kornyezetemben meg pont forditva velekedem... ja es jaj felejsd el nem o azigazi majd megtalal a herceg feher lovon csak hogy egy nyaladzas kilegyenpiaplva ;)
2015. jún. 26. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!