Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti voltatok már szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti voltatok már szerelmesek egy hírességbe?

Figyelt kérdés
Meddig tartott? Mert én nem tudom, mit csináljak már, két éve szeretem, közben volt olyan, hogy megtetszettek olyanok, akiket tényleg ismertem, de mindig visszatértem hozzá, és még soha nem szerettem senkit ennyire.

2013. ápr. 22. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Elmondod ki ő? :)
2013. ápr. 22. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, mióta megláttam azóta tart a szerelem. Geronazzo Maria a kiszemeltem, sajnos nem tudom elfelejteni, az az arc, azok a szemek, az a száj, örök szerelem :(.
2013. ápr. 22. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Légyszi mondd meg ki az :)

Amúgy tetszeni tetszett,de a szerelem nem hiszem,hogy volt.

2013. ápr. 22. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:

igen...én is pont így vagyok vele, néha jönnek hús-vér fiúk is, akik tetszenek, de ezek inkább csak ilyen fellángolás félék, pár nap vagy hét alatt elfelejtem őket és megint csak Rá tudok gondolni :(

Szerintem amúgy ennek az önbizalomhiány lehet az oka, legalábbis nálam...én csúnyának tartom magam, ezért nem merek próbálkozni a való életben fiúknál, ezért kell, hogy legyen valaki, akiről ábrándozhatok és aki mindig "elérhető"...

Nálam ez kb. 3 éve tart.

2013. ápr. 22. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:
attól függ :) mennyire híresbe :D olyanba aki-t országszerte ismernek nem :d
2013. ápr. 22. 18:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Így 19 évesen már nem, de 12-16 éves koromig rendszeresen belezúgtam sztárokba. A legerősebb ilyen érzésem Hugh Laurie aka Dr. Hous felé irányult (tudom, ez furcsa xD) na nála rendesen úgy éreztem, hogy tényleg szerelmes vagyok :D És vagy 4 évig tartott.

Bár ma is figyelemmel követem a munkásságát, szeretem, tisztelem, de már soha nem tudnék úgy rajongani (senkiért), mint anno. Asszem kinőttem az ilyesmiből, de azért jó volt :D

2013. máj. 24. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!