Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok már szerelmesek egy hírességbe?
Légyszi mondd meg ki az :)
Amúgy tetszeni tetszett,de a szerelem nem hiszem,hogy volt.
igen...én is pont így vagyok vele, néha jönnek hús-vér fiúk is, akik tetszenek, de ezek inkább csak ilyen fellángolás félék, pár nap vagy hét alatt elfelejtem őket és megint csak Rá tudok gondolni :(
Szerintem amúgy ennek az önbizalomhiány lehet az oka, legalábbis nálam...én csúnyának tartom magam, ezért nem merek próbálkozni a való életben fiúknál, ezért kell, hogy legyen valaki, akiről ábrándozhatok és aki mindig "elérhető"...
Nálam ez kb. 3 éve tart.
Így 19 évesen már nem, de 12-16 éves koromig rendszeresen belezúgtam sztárokba. A legerősebb ilyen érzésem Hugh Laurie aka Dr. Hous felé irányult (tudom, ez furcsa xD) na nála rendesen úgy éreztem, hogy tényleg szerelmes vagyok :D És vagy 4 évig tartott.
Bár ma is figyelemmel követem a munkásságát, szeretem, tisztelem, de már soha nem tudnék úgy rajongani (senkiért), mint anno. Asszem kinőttem az ilyesmiből, de azért jó volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!