Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mikor voltatok először...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor voltatok először szerelmesek?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem mikor volt legelső barát/barátnő a ti életetekben. El mondtátok a szüleiteknek vagy ilyesmi?

2015. szept. 20. 21:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
16 évesen, és elmondtam a szüleimnek. Aztán másfél hónapon belül meg is ismerték.
2015. szept. 20. 23:22
 12/13 anonim ***** válasza:

16 évesen, azaz most, egy hónapja. Muszáj volt elmondanom, mert nem értem haza a megszokott időben, ezért elmondtam.

Viszont nagyon idegesít, hogy itthon, és máshol is csak erről tud beszélni az anyám. Jobb lett volna egy "megszervezett" elmondás.

Dehát ez van, ezt kell elfogadnom

2015. okt. 3. 10:49
 13/13 anonim ***** válasza:
17 évesen volt először barátnőm, és igen elmondtam az édesanyámnak.
2015. okt. 3. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!