Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam vissza őt?
Nagyon megkedveltem egy fiút, akivel egy suliba járunk. Eleinte nem is jött be , de sokat beszélgettünk, mert hát ő is kijutott velem egy külföldi tanulmányi útra. Ott ismertem meg, minden nagyon klapolt egy kicsit félénk volt amikor tobben is ott voltak a kozelunkbe, de amikor kettesbe vagy facebookon irkaltunk tökéletes volt. Sokan mondták, hogy oda van értem. Amikor vissza jottunk elhívott randira. De azon a napon amikor lett volna a randink, lemondta. Aztán furcsa kezdett lenni. Nem jöttünk ossze. Egész nyáron nem irkaltunk aztán idén egy km is köszön nekem, elpirododik ha ránézek, a szemkonktaktus kerüli, de allitolag figyel ha ott vagyok. Most pedig két torna órán is van ami kozos. Vissza akarom szerezni de nem tudom, hogyan??? Mit csináljak??? Mert szerintem a két ora kozos torna egy előjel arra , hogy ne adjam fel !!!!
18 lány,hosszu barna haj, barna szem, atlétikus alkat 163 cm es csak 50 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!