Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet ebből?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ebből?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, aki nekem eléggé bejön.

Mindketten 12 evesek vagyunk, és tudni kell róla, hogy csak pár év múlva szeretne csajozni.. és ja:D

Szerintem én is bejövök neki, mert mindig együtt lógunk (ami elég nagy csoda:D) és az osztályban a fiúk nem szoktak a lányokkal dumálni, hogyha nem kedvelik.. tehát körülbelül ennyi. (:

És a trolloknak: a tanulással is foglalkozok persze.:D

Előre is köszönöm a válaszokat! (:

2015. szept. 21. 17:02
 1/2 anonim válasza:

Pontosan ebben a szituban vagyok én is ! Ezért tudom borzasztóan nehéz kérd meg a legeslegjobb barátnőd kérdezze meg hogy : Őszintén a .... bejön neked ?

....= Te,kedves kérdező

2015. szept. 22. 16:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Ebből egy csilivili gyerekszerelem lehet. 12 évesen hova pasizol. Csak csalódni fogsz. (Még ha te érett(ebb) is vagy). Osztálytársaal amúgy sem kezdünk ki.
2015. szept. 23. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!