Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki szülinapján vagy ne?
Figyelt kérdés
Szóval van ez a srác aki tetszik és bejelölt még régebben facen meg like-oltunk egymásnak, a suliban meg elég sokszor összenézünk, pár hét múlva szülinapja lesz, írjak neki facebookon?(persze nem privátban) Mert nem vagyok az a fajta aki mindenkinek össze-vissza írogat, csak annak szoktam akit tényleg ismerek, vele viszont még egyszer sem beszéltem, ha írok neki, tuti rájön, hogy tetszik nekem, ami mondjuk nem baj...:D Ugye ez nem nyomulás? Csak valahogy tudtára akarom adni, hogy tetszik:))2015. szept. 19. 00:14
1/2 anonim válasza:
Szerintem nyugidtan irj ra,orulni fog neki:)
Nem hiszem hogy nyomulas lenne 14/F
Remelem tudtam segiteni
2/2 anonim válasza:
Mindenképpen írj neki. De priviben mégjobb lenne. Persze falra is jó, de ott megköszöni és elég nagy eséllye el is felejti, hogy írtál neki, végülis lesz még vagy 100 "Boldogat" üzenet ott. De a privire felfigyelne. Ne félj, nyitni kell, mert ha te nemteszed, megteszi más. Nem lesz nyomulás, ne félj.
Mindenképp írj neki. Minimum a fal, de én remélem ráírsz priviben is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!