Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit írjak a pasinak? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak a pasinak? Vagy írjak egyáltalán?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki már nagyon régóta tetszik, nem olyan rég voltunk egy szórakozóhelyen ahol többször is rám nézett, de nem jött oda hozzám. Másnap is volt egy buli , ahol ő is ott volt meg én is , de hozzám oda jött egy másik srác akivel átkarolva sétálgattunk, de nem volt semmi több. Csakhogy az a fiú aki nekem tetszik ezt látta , igy szinte biztos hogy ő nem fog lépni. Szóval az a kérdésem hogy rá írjak -e én erre a fiúra , vagy hagyjam az egészet?? de én nem tudom elfelejteni őt. Ha viszont ráírok akkor mit mondjak neki?? vagy mivel kezdjek??
2015. aug. 25. 19:35
 1/7 anonim válasza:
100%
Feltetlenul irj ra
2015. aug. 25. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia, tudtad, hogy most csak 99ft a krumpli kilója?

Ha ezt irod neki tuti, hogy holnap már házasodni fogtok.

2015. aug. 25. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
"egy másik srác akivel átkarolva sétálgattunk" Ha tényleg látta, szerintem felesleges rá írnod, nem fogja érdekelni.
2015. aug. 25. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
38%

Ne. A pasik nem vesznek komolyan, hogyha ilyet csinálsz. Saját tapasztalat. Ha akar valamit egy pasi, akkor fog keresni, megtalálja a módját, az sem érdekli, hogyha pasid van.

Ha te keresed, te próbálkozol, akkor könnyűvérűnek fog gondolni.

Akármennyire is mondják, hogy egyenjogúság van, meg a nők is kezdeményezzenek. Ha megteszed, akkor lenéznek.

2015. aug. 25. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
Az utolsó válaszolónak üzenném, hogy baromira nem így van és fiu vagyok és nyugodtan kezdeményezhet egy lány, legalább mivel a fiuk egyszerübben gondolkodnak biztosra tudják hogy azt a lányt érdeklik és magabiztosabbak lesznek tőle, szóval lépj csak...
2015. aug. 25. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
5: A saját tapasztalatomat írtam le. Többször is jártam így. Nem vagyok egy kezdeményező típus. De volt, aki tetszett, láttam rajta, hogy én is neki, mindig nézett, mindig kereste a társaságom, de látszott, hogy zavarban van. Ezért én kezdeményeztem. Na onnantól kezdve a szerénysége hipp-hopp eltűnt. Meg a kedvesség is, és jött a kevésbé tetsző stílus. Érezhetően ezért nem vettek komolyan. És nem egyszer jártam így. Na meg a pasik is azt mondják, hogy az a jó, ha meg kell küzdeni valakiért, azt jobban értékelik.
2015. aug. 25. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha random srácokkal járkálsz átkarolva, akkor nem fog téged komolyan venni ez a srác. Ezek után én nem írnék rád valószínűleg. Szóval írj te, és teperj egy kicsit, mert így nem lesz jó. És ami a legfontosabb, hogyha ez a srác kell, akkor ne flörtölj másokkal.
2015. aug. 25. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!