Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szutyikalács kérdése:
15/F mért van az hogy ha valaki szimpatikus és meg szeretném ismerni mindig ugyan az hogy sztem ink hagyjuk v azt irják h nem vagyok szép -__-" csak mert én nem leszek oldalravasalt haju attol még nem igy kéne hozzám állni mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2015. szept. 8. 11:31
1/3 anonim válasza:
Ne itt kérdezgess baromságokat,inkább figyelj oda az órán!
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy valóban nem vagy szép, és a korodbelieknek ez fontos.
3/3 anonim válasza:
Szerintem rossz embereknél (lányoknál) próbálkoztál. Egy normális lány nem az ecsetfejű bunkókra bukik. Az meg relatív,hogy kinek mi a szép és a csúnya. Én bevallom őszintén még életemben nem láttam olyan nagyon ronda (fiatal) fiút. Persze vannak jobban és rosszabbul kinézőek, de a külső tulajdonságokat lehet kompenzálni a belsővel. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!