Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel nagyon jól kijövünk, régóta ismerjük egymást, pár hónapja találkoztunk újra véletlenszerűen és azóta kb. hetente egyszer találkoztunk, az utóbbi 2-3 hétben viszont már nem. Mindig én írtam neki és a közös programokat is én "szerveztem", egy eset kivételével.2015. aug. 1. 16:52
1/6 anonim válasza:
Ha szeretnel valamit tole irj neki.
Bocsi az ekezetekert.
2/6 anonim válasza:
Ha szeretnél írj neki nyugodtan. :)
3/6 A kérdező kommentje:
De nem gáz? Tényleg mindig én írtam rá, és ő sehova nem hívott(na jó, egyszer). Nem hiszem hogy rosszul érezné magát velem, mert elég jól elvoltunk mindig, de szerintetek nem a fiúnak kellene írnia? Nem tűnök így nyomulósnak? Köszönöm az eddigi válaszokat.
2015. aug. 1. 17:46
5/6 Kill The Sexplayer válasza:
Szeretnél írni neki? Akkor írj neki.
Nem szeretnél írni neki? Akkor ne írj neki.
Válassz.
6/6 anonim válasza:
Velem is ez van, mindig én keresem a srácot, én kérdezem meg hogy melyik nap találkozunk stb. De mindig örül neki hogy keresem, úgyhogy nem hiszem hogy gáz, de tény hogy jól esne ha ő is hívna valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!