Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy srác már 2 éve nem beszélünk .. régen nagyon jóba voltunk járni akart velem de én elküldtem mert nem mertem bevállalni még. kb fél éve találkoztunk és azt mondta hogy még mindig szeret .. én is szeretem még őt és írni szeretnék neki hátha lenne most még esélyem nála.elég kusza fogalmazás lett tudom . szoval mit írjak?
most vagyok 18 és ő meg 20
2015. júl. 16. 22:45
1/4 anonim válasza:
lehet hogy hülyeséget mondok de én annyit irnék hogy "szia, nem talizunk?:)"
2/4 anonim válasza:
" Van egy srác már 2 éve nem beszélünk .. "
" kb fél éve találkoztunk és azt mondta hogy még mindig szeret .. "
akkor most melyik igaz, melyik nem? :DD
3/4 theazombiee válasza:
Kezd mondjuk egy Sziával. Majd meglátod, hogy érdeklődik-e
4/4 A kérdező kommentje:
úgy mond olyan igazi nagy beszélgetés 2 éve volt. mikor találkoztunk csak pár szót váltottunk és ennyi volt..
2015. júl. 16. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!