Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 12/f Egy osztálytársam nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12/f Egy osztálytársam nagyon tetszik és tudja is. Mit tegyek hogy kedveljen?

Figyelt kérdés
nem akarok feltétlen "összejönni" vele

2015. szept. 17. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Fuu, hat nehez kerdes en is ilyen helyzetben voltam csak lany vagyok engem a fiu nem szertett sot sokazor bantott is ami nagyon fajt. Mennyire vagytok joba? Beszelgess vele sokat suli utan ha tudod hazakiserheted uljj melle oran ha lehet, es sokat beszeljetek igy baratok lehettek es a kesobbiekben alakulhatnak a dolgok. 15/L.
2015. szept. 17. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Felejtsd el osztálytársba SOHA ne szeress még csak ne is tetszedjen. Tudom hogy ez nehéz de nm annyira mint pl ha összeveztek s 3-4 évig vele egy környezetbe kell legyél.
2015. szept. 17. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Udvarolj neki, flörtölj, beszélgess, légy humoros, intelligens, (igaz ma a csajok nagyobb része a bunkókat kedveli, mert őket megértik) és brillírozz!
2015. szept. 17. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha már próbáltatok járni, akkor ne is próbálkozz, a lányok ilyenek, sry m8.

Ha még nem, akkor meg ne legyeskedj körülötte. Barátkozz vele, próbálj közeledni.

(Irtózatosan hosszú lesz, és ki is fogsz szeretni belőle.)

A szemed előtt fog bepasizni.

Kár volt neki elmondani, hogy szereted. Én hagynám a p**csába, de gondolom te nem ezt akarod.

Hajrá.

2015. szept. 17. 20:30
 5/8 A kérdező kommentje:
nem jártunk még és tudja hogy én beletörődtem hogy én neki nem tetszek neki de még mindig nagyon bejön és az hogy a szemem előtt bepasizik az megtörtént már többször
2015. szept. 17. 21:22
 6/8 A kérdező kommentje:
és elég jóban vagyunk de gyakran ugy érzem hogymenekül előlem pedig MÁR csak jó barátja akarok lenni
2015. szept. 17. 21:29
 7/8 anonim válasza:
Hívd félre és beszélj vele hogy csak barátkozni szeretnél. Lehet nem fog hinni neked mert a lányok ilyenek de ha semmi érzelmet nem mutatsz felé hogy tetszik csak felfogja a csaj. Egyébként nem muszàj hallgatnod rám csak egy tanács de szerintem keress olyat aki viszont szeret. Pl kitudja? Lehet pont te jössz be valakinek az osztályból akit észre se vettél eddig. Hidd el nem késel le semmiről (igen tudom, idegesítő szöveg) 13/l
2015. szept. 17. 22:18
 8/8 A kérdező kommentje:
csak hülyének nézne és nagyon kínos lenne
2015. szept. 18. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!