Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hívjam el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el?

Figyelt kérdés
van egy lány az osztályba aki nagyon tetszik nekem már fél éve kb, és én már többet érzek iránta, de nem tudom hogy hogyan hívjam el randizni, vagy este egy csendes parkba stb :/ sokat szemezünk és többször néz engem, szerintem tetszem neki. SEGÍTSETEK LÉGYSZI!!!! értelmes válaszokat lőre köszönöm :)

2015. szept. 13. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Alapbol szoktatok beszelgetni?
2015. szept. 13. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenkép személyesen és ne Facebookon :D :)

Menj oda hozzá /hívd félre ha társaságban vagytok/ és mondd el neki hogy mennyire aranyosnak találod és szeretnéd ha eljönne veled valahova :)

Szerintem ez igy aranyos :)

15/l

2015. szept. 13. 13:36
 3/4 A kérdező kommentje:
ment a zöld kéz :) #2 te mit szólnál ha egy fiú igy odamenne hozzád, és félre hívna? 15 éves vagy te is.. hogyan képzeled el az első csókot/ randit? hol? este? nappal? 2en? hogyan?
2015. szept. 13. 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is hívd félre bátran. Legrosszabb esetben visszautasít. És akkor mu van? Többet nem fogod nála megpróbálni. 50% esélyed van. Ja és legyen egy konkrét terved előre hogy mit csináltok majd. Hidd el ő is fog izgulni, nem csak te. Sok sikert
2015. szept. 13. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!