Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elhívjam valahova? Vajon eljönne? Hova hívjam el? Mikor?
Szia, mikor 16 voltam, szintén elakartam hívni egy lányt, de nem mertem mert féltem hogy nem jönne el, addig-addig vártam hogy eltelt két év és most pesten lakik a "pasijával" , én meg megismert egy másik lányt akivel nem akartam elrontani ugyan így és elhívtam, ugyan úgy fagyizni :D és most is bevált....ha meg sem kérdezed sosem fogod meg tudni milett volna, és az a leg rosszabb mikor meg bánod hogy valamit NEM tettél meg. Az hogy nem olyan mint a lányok 80%-a az csak pozitív, gondolom te sem egyéjszakás kalandod keresel, ha rendes vagy és a lány találkozni akarmajd veled biztos elintézi a szüleivel :) ha pedig elutasít akkor nem ő volt a "nagy Ő" :) akkor sincs semmi baj. persze mondani/le írni könnyű...de én ismerem az érzést és tudom hogy nehéz rávenni magad
azért bízok benned és sok sikert hozzá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!