Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elhívjam valahova vagy ne?

Elhívjam valahova vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egy suliba járok, és aránylag jóba vagyunk, de nem szoktunk túl sokat beszélgetni. Tetszik, szívesen megismerném jobban, de nem tudom eldönteni, hogy elhívjam-e valahova, vagy ne ? Mert attól tartok, hogyha nincs hozzá kedve, akkor utána kínos lesz egyáltalán beszélgetni meg találkozni suliban, meg ilyenek. Mit tanácsoltok ?

2015. febr. 15. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem próbálod, nem tudod meg. Csak hajrá!
2015. febr. 15. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Próba-cseresznye. Ha nem te hívod el, akkor majd megteszi más. És az sem fog tetszeni neked... Szóval ne hagyd, hogy beelőzzön téged egy másik fiú! :D
2015. febr. 15. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Hivd. Hidd el, én jó pár lehetőséget kihagytam, és később azt se bántam volna, ha nemet mondanak nekem. A legrosszabb esetben legfeljebb viccre veszed az egészet.
2015. febr. 15. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
figyi.. Ha elhivod es nemet mond siman lehet kinos.. egy kis ideig. ha alapbol birjatok egymas akkor ezen tul lehet lepni.. aztan siman lehet, hogy lesz kedve. ugyhogy szerintem probald meg ;)
2015. febr. 15. 22:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitok, buzdításotok hatására elhívtam a csajt és igent mondott. Nem tom, hogy mi fog kisülni a dologból, de eddig okés vagyok ;)

Köszi srácok !

2015. febr. 16. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Sok sikert a randival, és látod, hogy egy kis bátorság mi mindenre jó :D
2015. febr. 16. 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is sok sikert kívánok! :)
2015. febr. 16. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!