Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elhívjam valahova? :c

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhívjam valahova? :c

Figyelt kérdés
4 éve ismerjük egymást, annyira szeretem *_* naponta csak 1-2 órát találkozunk, de akkor szerintem nagon jól elbeszélgetünk/röhögünk. De én többet akarok ennél a napi 1-2 óránál, facebookon is el tudunk beszélgetni de az nem olyan. Ő mondjuk kicsit élénkebb én inkább csöndesebb vagyok de el tudunk beszélgetni. Most foguk ballagni és nem akarom hogy ballagás után elfelejtsük egymást. Nem randira akarom elhívni, csak szimplán beszélgetni. De attól félek hogy elfogyna a téma és csak ülnénk egymás mellett. Nincs nagy szórakozási lehetőség a városban úgyhogy max az utcán tudunk járkálni, vagy elmenni pizzázni :D 14/F
2014. okt. 19. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
4 éve nem hívtad el, és szereted? jó nagyot fogsz szívni...
2014. okt. 19. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ha barát zónába vagy onnan nehéz kikecmeregni. Ki kéne nyomozni, h a csaj is így van-e ezzel. Mert ha nem akkor tönkre is teheted a barátságot :(

21/F

2014. okt. 19. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:

10 évesen hova hívja, te gyökér?

2014. okt. 19. 16:16
 4/4 anonim ***** válasza:
# 3 fagyizni
2014. okt. 19. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!