Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el randira? (Többi lent)
Van régi osztály társam, akibe minimum 2-3 éve szerelmes vagyok. Ő ekkor elutasított ( nem voltam annyira vonzó, kövér voltam s különc) most, többen mondták, hogy helyes vagyok (pluszponz, hogy elég magas vagyok (182-183 cm,vékony, szőkésbarna hajú, szó szerint ezt mondták) sokkal összetettebb a személyiségem, nemrég facebookon felvettem vele a kapcsolatot ( jelenleg nyaralok, 300-400 km re vagyunk egymástól.
Nagyon felhôtlenül beszélgettünk,(kedveljük egymást kölcsönösen, már nem azt a kis kövér különc fiút látja aki voltam)
Egy hét múlva megyek haza, el akarom hívni randira, de nem tudom, hogy kérdezzem meg.
Én 14, a lány 13.
Troll, lekezelő,a korunkkal kapcsolatos nem a kérdésre válaszoló, kommentekre nem vagyok kíváncsi.
Ha a változás után már kezdtétek egymást megkedvelni, akkor nem lesz olyan nagy gond, ha meghívod egy randira. Könnyebben fog már menni.
És ha sikerült... Onnantól sínen vagy.
Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!