Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam randira?
Azt te kell kitalald, es nem baj az sem ha megakadsz a szovegben, a lanyok szeretik...
De javaslat: Indulj ki addol ,hogy tegyuk fel hogy szeretted meg. Pl. Caitlyn<NÉV> , ahogy lattalak megtetszettel, sajnos szegyellossegem megakadalyozta, hogy megkerdezzelek, mivel feltem ,hogy nemet mondassz, de most osszeszedtem minden batorsagom, es megkerdezlek:
-Eljonnel velem randizni ?
Persze, ez stilustol fugg...
Ez olyan lirikus, uriemberes volt, de lehet kemenyedd is, ez attol fugg mit szeretnel kimutatni, a gentlemen stilusodat vagy a rosszfiju stilust... Altalaba a lanyok az elsot szeretik.
Itt egy tinisebb valtozat: Figyelj, kaptam ket jegyet a holnap esti mozifilmre... Esetleg el szeretnel jonni velem?
Igazság szerint valami viccesebbre gondoltam, olyanra ami közös bennünk és például csak ő érti.
Értékelnétek egy ilyen meghívást lányok?
A 2. kerdesre is valaszolhatok:
IGEN - a lanyoknak nagyon szamit a szoveg, de ugyanugy a helyzet is amiben megkered... kulonleges/szokatlan helyen kell legyen , ahol nem mindennap talalkoztok... mind pl iskola.
Ami a szoveget illeti, ha olyat akarsz ami 'kozos' es 'csak ti ertitek' akkor en nem segithetek
P.S Meglep, hogy mennyire jol tudom, de meg sincs merszem megprobalni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!