Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány aki tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki tetszik nekem, de nem tudom, hogy hívjam el. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Nem rég megismertem egy lányt, nem tudok belőle kimenni, hogy akar-e vmit, vagy nem. Amikor "beszélgetünk" csak tőszavakban válaszol, vagy egyáltalán nem, pedig van, hogy ő ír rám. Szerintetek van nála esélyem, ha igen, akkor hogy érdemes elhívni egy találkozóra, mit mondjak neki, hogy hívjam el?

Köszönöm!

2015. aug. 31. 21:38
 1/1 anonim válasza:

Szerintem hagyd. Két ok : egy ha neha rad ír de amikor beszélgetni keztek akkor nem is figyel oda akkor csak kihaznal!

Ezt azert tudom mert enis lany vagyok és az eggyik baratnőm csak azért irogat ra csávòkra mert unatkozik!

A masodik ok : mert szerintem ha a lány tényleg "unja" amikor beszéltek akkor max egy vagy két randi lesz belőle és utánna kitesz.

2015. aug. 31. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!