Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány.12 éves ő és én is. Ez öasszejöhet -e?
XD Jaj, de tetszik nekem ez a kérdés!!! :D
Az elején még nem tudtam pontosan értelmezni, de azt hiszem már leesett. És te adod át neki a csokit vagy hogyan? Egyébként tuti elröhögné magát csoki evés közben mikor azt mondod: "Az nagyon finom" :D De ebből még szerintem nem esik le neki, hogy neked tetszik, szóval bókolj neki, adj apró jeleket:)14/L
Tudom 12 és 14 évesek között van a legnagyobb változás...de én mon CD juk jobban értékelném, ha semmit nem tennél titokban...persze ne való neki elsőre szerelmet, csak bókolj neki ez a legfontosabb! Az ajándékokat sem javaslom, mert ha tisztességes akkor zavarban lesz, ha meg nem akkor esetleg ki használhat,főleg ha nem tetszel neki. Amúgy tudom ez rondán hangzik, de a titkos hódolóból sok baj származhat...szóval nem javaslom
14(mindjárt )/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!