Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy fiú a suliból,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú a suliból, Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú a suliból és a tetteiből kivehető hogy én is tetszek neki ő most lesz 7.-es én meg 6.-os!Mit tegyek?

Komoly válaszokat kérek.12/L

2015. aug. 27. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pl. beszelgessetek tobbet... Mellesleg 12 evesen meg nem ilyenekkel kellene foglalkoznod velemenyem szerint...
2015. aug. 27. 16:30
 2/7 másodikKira válasza:
Fejezd ki, hogy tetszik neked, bátorísd. Mosoly, hangos köszönés, megkülönböztetett figyelem... Persze az ésszerűség határain belül, nehogy butasággal hívd fel magadra a figyelmet.
2015. aug. 27. 16:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönni szoktunk egymásnak csak megmondani nem merem neki hogy szerelmes vagyok belé😔.Pedig ő már mondta nekem hogy szeret😄.
2015. aug. 27. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor tiszta az út :D
2015. aug. 27. 16:50
 5/7 Girgoy ***** válasza:
Ha ő is mondta, akkor nyílván arra vár, hogy Te is nyilatkozz. Szerintem örülni fog, ha megmondod, hogy Te is. Jó lesz az! :)
2015. aug. 27. 16:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi akkor megpróbálom.😃
2015. aug. 27. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Hogy hívnak, és a srácot hogy hívják?

Csak egy keresztnevet privátban, légyszi.

2015. aug. 27. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!