Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Utálom a kicsi mellem (? ) =...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a kicsi mellem (? ) = ( 15L

Figyelt kérdés
Szinte semmi mellem,úgy kb kézre foghato, ha odateszem a kezem érzek valamit. Teljes lapos kb. Strand 75A melltartót szoktam felvenni hogy egy kicsi mellem legyen, és a tesom a strandon mindig cseszeget hogy "menj már innen a műmelleiddel" ilyenkor nagyon rosszul érzem magam, foleg hogy a tesomnak nagyon nagy mellei vannak pedig csak 2 évvel idősebb. Ennyi idősen már tok nagy mellei voltak, de nekem :( nékem nincsen és emiatt nem tetszek egy fiúnak sem, őt meg úgy nézik a nagy csocsei miatt. Pedig sokkal rondabb mint en. Ez a baj a mai vilaggal csak a mellre meg seggre mennek (seggem van szerencsere) viszont a noveremnek segge az teljes lapos. De tokmindegy. Általában toppot szoktam hordani, de akkor is már kezdi, hogy minek top, stb. 65A melltarto annyira nagy ram, hogy uristen. Neki meg 85b melle van es ezert buknak ra a fiuk pedig nem szep. Tényleg. Szemuveges, semmi segg, sok pattanás, extra sok szőre van. Szőrös a háta!!!! dagadt is egy kicsit. Nekem jo alakom van, sokan dicserik, mert szoktam fitnesselni,ezért kerek a seggem is. Ugy erzem kifutok a vilagbol amikor azt mondja menjek a mumellemel tok hangosan. Utalom ot. Nekem ez rosszul esik es sirok majdnem. Mosttis szomoru vagyok mert elobb megint beszolt. Sose lesz mellem. Nekem szep az arcom is, meg minden de ha mellem nincs semmire se megyek a szepsegemmel. Utalom magam.. Utalom
2015. szept. 12. 18:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Én csak azt mondom neked, hogy megérdemled. Így beszélni a saját testvéredről.. Kib*szott nagy szégyen vagy.

Amúgy 15 vagy, még elég sokáig nőhet a melled, nem értem miért aggódsz. Az meg hogy azt állítod, hogy a mell és a segg számít a fiúknak, szintén mutatja mennyire éretlen vagy. Egy pasi sem a mellbe vagy seggbe lesz szerelmes, az más kérdés, hogy egy szép mell felkelti a pasik érdeklődését. De hiába lenne neked nagy melled, amíg ilyen sötét vagy nem lesz komoly kapcsolatod, mert majd elég hamar rájönnek a srácok, hogy "hát ez egy hülye.."

2015. szept. 12. 20:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Na, te sem vagy tisztaban a melltarok meretezesevel...
2015. szept. 12. 21:12
 13/16 anonim ***** válasza:

En nem mell es popsi alapjan fogok valasztani. Amugy meg sokkal jobban bejonnek a kis mellu lanyok :)

Es az arc sokkal fontosabb, meg a belso is :)

18/f

2015. szept. 12. 21:43
 14/16 anonim ***** válasza:
A belsõ számit nem a mell :) Rám se tapadnak a fiúk és 80B hordok :) Ne vedd számba a tesód...na és mivan ha nem tapadnak rád a fiúk?Úgyis fogsz valakit kapni aki a hibáidal együtt is szeret :) 13/L
2015. szept. 13. 11:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerinted a 75B nagy??? Nekem 11-12 évesen volt akkora :D szerintem ezt kicsit eltúlzod... Hidd el, ha egy csaj ronda, akkor akármekkora melle lehet, max megbotránkozva bámulják, nem csodálattal.
2015. szept. 14. 16:28
 16/16 A kérdező kommentje:
Azt mondom hogy a 75A nagyon nagy nekem..
2015. szept. 14. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!