Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom, mert kicsi a mellem?
Elég fura. Eleve nem értem, miért jött össze veled, ha ez ennyire fontos neki.
Lehet mert ingyen puncit kapott?
Vagy az is lehet, h ez valami ürügy..
Ez csak ürügy, bár valószínűleg maga sem fogja fel. Eltelt a két év, elmúlt a szerelem.
De egyébként is mindegy lenne, a férfiak felének a kis mell tetszik.
Szerintem Menj emberek közé,barátokkal töltsd el az időt szórakozzatok,csináld azt amit szeretsz ha van esetleg háziállatod akkor játsz vele tudom ezek a szokásos válaszok de hidd el gyorsan fog telni az idő és már nem is fog fájni
Ha ezért elhagyott akkor szerintem nem is szeretett mert akit szeretünk azt elfogadjuk úgy ahogy van.Ne jusson olyasmi eszedbe (mert sokaknak eszébe jut)hogy változtass magadon mert ez hülyeség úgy ahogy vagy úgy vagy jó. Hajrá :)
2 év alatt nem látta a melled, el voltak zárva tőle vagy mi történik itt? :/ Most esett le neki a tantusz, hogy neked kicsi melleid vannak, még ilyet... Nem rossz duma, de más van a háttérben, viszont könnyű volt erre fogni.
Fel a fejjel, ne hibáztasd magad. Ha menni akar, tegye azt.
1. Nem alfa farok.
2. Egy selejt bunkó vagy.
Gondolom az lehet a háttérben, hogy egy nagymellű csaj felajánlkozott neki/vagy lehetőséget lát rá, hogy azt megszerezze, eddig pedig nem volt a képben, ezért jó voltál te is.
Én sokszor jártam így. Olyan mellem van, hogy nemcsak pici, de hegyes az egész és szinte az egész csak egy hatalmas bimbóudvar. Szóval nagyon csúnya. Hiába van tűrhető alakom és babap.ncim mellé, ha lekerül a melltartó, onnantól meg vannak számlálva a percek a kapcsolatban. Eddig hárman hagytak el és szerintem ezért. mindegyiknek arca csúnyább barátnője lett, de ha szép volt a cicijük, akkor már győztek. Most van barátom, velem van mert én vagyok az 1. barátnője, de kitudja meddig... amíg rá nem mászik egy szépmellű. Plasztikáztatni nincs pénzem főleg, hogy az ötévente újítani kell. én úgy tettem valahogy túl magam, hogy már úgy megyek a kapcsolatba, hogy próbálom élvezni amíg van, de nem hiszem, hogy hosszú lesz és örökre tartana. Igyekszem szépíteni a testem többi részét, meg számomra kellemes hobbikat űzök. Elfogadtam már, hogy ezt dobta a gép és a pasiknak sajnos nagyon számít milyen a cici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!