Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a barátom, mert kicsi a mellem?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és 70A-s mellem van. Azért szakított, mert nagyobb mellű, jobb test nő kell neki. 2 éves kapcsolat volt. Ez nekem nagyon fáj. Hogy tegyem túl magam...
2015. aug. 14. 23:31
1 2
 11/14 Bence_ ***** válasza:
55%

Ez csak ürügy!

Te ilyen vagy, így.

Nőiesség belülről jön, kisugárzás.

Tök 8 mekkora a melle.

Akinek csak a mell számít az társ helyet két labdát keres!

Olyan pasi véleményére adsz aki ember helyett 2 golyóval akar élni?

2015. aug. 15. 07:50
 12/14 anonim ***** válasza:
20%

En nagymellu no vagyok ( tobbi meretem m-es)es tenyleg latom a baratomon, hogy kismellut meg se nez. Egyszeruen jol kirakom a mellem, ha rosszul erzem magam es akkor Nem nez senkit, csak azon szorakozik, hogy engem hogy Neznek.

Szoval lehet valami alapja! De biztos sok pasinak ez nem kozponti kerdes. Lepj Tovabb es szorakozz, sportolj es ismerkedj! Az Elet nem a mellekrol szol!

2015. aug. 15. 10:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha ő mondata, hogy ez a szakítási ok, direkt meg akart sérteni. Nem lett volna veled 2 évig, ha neki a mell ennyire fontos, hiszen előtte is tudta mire számíthat.

Nőként írom ezt. Nem szeretett igazán. Ezért lépj tovább, fogsz találni olyat, aki megbecsül.

A lenti hozzászólónak pedig üzenem, hogy már nem kell 5 évente megújítani az implantátumot, vannak jobbak.

2015. aug. 18. 15:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Hízzál meg, a dagadékoknak általában nagy kannáik vannak! :D

Bár akkor meg az lesz a férfiak baja, hogy a nőies alkatodat eltakarja 10 cm zsírréteg.

2015. aug. 29. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!