Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után milyen gyorsan múlik el a hiányérzet, a fájdalom?
Emberenként változó, hogy valakit, akit szerettünk, milyen gyorsan tudunk elfelejteni. Nekem 3 hónapomba telt, kivernem őt a fejemből, most meg egész jóban vagyunk, még sem érzek iránta többet, mint bárki más iránt. Én megpróbáltam felsorakoztatni azokat amikért megutálhatom őt, nem túl sok ilyen akadt. Pozitív oldalamat mutatom, és ha rákerül a sor, akkor nem borulok ki :). has rá gondolok, akkor nem az jut az eszembe, hogy milyen jó volt még akkor, hanem arra, hogy most milyen jó, hogy végre nem szól bele az életembe, és nincs befolyással a hangulat ingadozásaimra.
Mondjuk már olyanról is hallottam, aki 1-1,5 évig nem bírta elfelejteni a barátját, de beleszeretett valaki másba, akivel együtt vannak, és nagyon boldogok. valakinek ez, egy másik ember kell. Mondom, egyénfüggő, változó, de végül mindenkinek sikerült/sikerülni fog egyszer :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!