Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem el a baratnojetol?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15/L vagyok. Nem vagyok egy modell, de jo alakom van, Egyik osztalytarsammal hetek ota osszejarunk (fiu). Kezdetben tanultunk, szamitogepezteunk, aztan csokolozgunk es az utobbi alkalommal pettingeztunk is. Jo volt, de a srac azota nagyon nyomul ram es folyton velem akar lenni. Nem jarunk es nem is vagyunk egyutt, mert nekem egy masik osztalytarsam tetszik, de o mindig ugy tesz, mintha ott sem lennek es van baratnoje is. Mult heten az osztalytarsam, akivel pettingeztem, mondta, hogy segit nekem osszejonni a fiuval aki tetszik, de csak akkor, ha meg kesobb is osszejarunk mi ketten. En ezt nem szeretnem, mert nem vagyok egy ribi, de nagyon szeretnem, ha sikerulne megszereznem magamnak a fiut. Mi lenne a legjobb modja annak, hogy elvehessem a baratnojetol? (Aki amugy ronda.) Normalis valaszokat, ha lehet.
Ne haragudj, de miért akarod elvenni más barátját? Valószínűleg oka van, hogy azzal a lánnyal jár (aki SZERINTED ronda) és nem veled. Belegondoltál abba esetleg, hogy neked hogy esne, ha neked lenne egy barátod és egy másik lány elvenné tőled? Mert biztosan nem jól. Először inkább ezen gondolkozz el.
Azt írtad, hogy "jó nő" vagy. Akkor ha ez így van, biztosan más srácok is fel fognak majd figyelni rád, akiknek nincs barátnőjük. Lesz majd biztos köztük olyan, aki neked is tetszeni fog. De egy már meglévő kapcsolatot ne tegyél tönkre!
2015. szept. 9. 21:05
22/25 A kérdező kommentje:
Utolso, te kover kis 10 eves... Egyebkent, azok ellenere, amiket Toletek kaptam valaszkent, tegnap osszejottem a sraccal! ;) Szoval hasztalanok vagytok mind. A pettingezos fiuval pedig csak hetente egyszer kell osszejarnom, minden tokeletes! Tovabbi szep eletet irigy barataim!
2015. szept. 10. 13:48
23/25 anonim válasza:
Kerdezo a 11 es 12-es kioregedett valaszolo vagyok. Szeretnem felhivni a figyelmed arra hogy nem attol leszel no ha Minden pasit megszerzel magadnak aki csak megtetszik. Megszerezni konnyu oket megtartani nehez
Nem vagyok kioregedett csak van eszem amiert te latszolag nem alltal ketszer sorba
Van egy tobb eve tarto tavkapcsolatom ahol aztan Kell az erettseg es a bizalom no meg a huseg
Te kedves egyeretlen hulye kis liba vagy aki mire annyi idos lesz mint most en, ugy osszelesz torve erzelmileg hogy nem lesz az a ferfi akinek igy kelleni fogsz. Kellemes szorakozast a fiukaddal egerdemlitek egymast, De konyorgom vedekezzetek ha oda kerul a sor mert isten ments,hogy az olyanok mint Te szaporodjanak!
18/L
2015. szept. 10. 16:04
24/25 anonim válasza:
Hála az égnek hogy összejöttél vele legalább jól helyretesznek téged ha tudni fognak egymásról... Kicsit sem bánom hogy megszerezted azt a fiút... :DDD Boldog életet te fiatal rib anc! :D
2015. szept. 10. 16:57
25/25 anonim válasza:
Nem 10 éves vagyok és nem értem, miért vagy felháborodva, mert semmi rosszat nem írtam, nem bántottalak egy szóval sem. Csak azt mondtam, hogy gondolkozz el rajta, hogy neked hogy esne, ha valaki elszeretné tőled a barátodat, mert képzelem, hogy milyen választékos nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illetnéd. Pont, hogy azt írtam, hogy más srácok is felfigyelnek majd biztos rád. De úgy látszik nem olvastad végig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!