Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vegyem el a baratnojetol?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem el a baratnojetol?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 15/L vagyok. Nem vagyok egy modell, de jo alakom van, Egyik osztalytarsammal hetek ota osszejarunk (fiu). Kezdetben tanultunk, szamitogepezteunk, aztan csokolozgunk es az utobbi alkalommal pettingeztunk is. Jo volt, de a srac azota nagyon nyomul ram es folyton velem akar lenni. Nem jarunk es nem is vagyunk egyutt, mert nekem egy masik osztalytarsam tetszik, de o mindig ugy tesz, mintha ott sem lennek es van baratnoje is. Mult heten az osztalytarsam, akivel pettingeztem, mondta, hogy segit nekem osszejonni a fiuval aki tetszik, de csak akkor, ha meg kesobb is osszejarunk mi ketten. En ezt nem szeretnem, mert nem vagyok egy ribi, de nagyon szeretnem, ha sikerulne megszereznem magamnak a fiut. Mi lenne a legjobb modja annak, hogy elvehessem a baratnojetol? (Aki amugy ronda.) Normalis valaszokat, ha lehet.
2015. szept. 8. 14:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

15 evesen Jo nagy riban* vagy, nagy betukkel. Sehogy Se fogod tudni elvenni a parjatol mert a fiunak az a lany a leggyonyorubb. Nagyon Remelem,hogy soha az eletben nem kapod meg azt a fiut mert nalad sokkal jobbat erdemel amilyen valoszinuleg a Baratnoje.

18/L

2015. szept. 8. 15:58
 12/25 anonim ***** válasza:

Ja hogy a fiu is ilyen "kedves" akkor viszont hajra megerdemlitek egymast...

Ucso voltam

2015. szept. 8. 15:59
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem ertem mi bajotok van velem... 15 eves vagyok es mar igy is sikerul elernem a celomat, nem kell kioregedettnek lennem, mint te, utolso. Nem vagyok ribi csak azert, mert neha fiukkal vagyok... Ugy tunik, hogy sikerulni fog megszerezni a pasit, mar csak par nap es ugyis szakitanak. Remelem nem bantalak meg azzal, ha azt mondom, hogy te csak irigy vagy ram.
2015. szept. 8. 17:24
 14/25 anonim ***** válasza:
Úr isten kérdező.. Irigy? Rád?! És kiöregedett?! 18 éves.. Mióta számít az öregnek? És hogy mi bajunk veled? Abban kértél segítséget, hogy hogyan tegyed tönkre valakinek a kapcsolatál..
2015. szept. 8. 18:12
 15/25 anonim ***** válasza:
Őőő már nem azért de mit képzelsz magadról?
2015. szept. 8. 18:23
 16/25 anonim ***** válasza:

Fú bakker,ennyi felszínes elb***ott kölyköt egy helyen :D

15/F :D

2015. szept. 8. 18:39
 17/25 anonim ***** válasza:
A kérdező egy aljas ribi aki avval kefél aki éppen van,a fiú ugyanaz :D Eeez igen :D előző voltam.
2015. szept. 8. 18:41
 18/25 A kérdező kommentje:
Irigyek es szanalmasak vagytok mert en jo no vagyok ;)
2015. szept. 9. 12:21
 19/25 A kérdező kommentje:
15/F van baratnod? ;)
2015. szept. 9. 13:43
 20/25 anonim ***** válasza:

Miert lennenk rad irigyek MI fiúk mert jó nő vagy? :D

És honnan veszed hogy jó "nő" vagy? :D

Te nem nő vagy hanem csak egy kislány..tudod egész sok különbség van.

2015. szept. 9. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!