Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vegyem el a baratnojetol?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem el a baratnojetol?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 15/L vagyok. Nem vagyok egy modell, de jo alakom van, Egyik osztalytarsammal hetek ota osszejarunk (fiu). Kezdetben tanultunk, szamitogepezteunk, aztan csokolozgunk es az utobbi alkalommal pettingeztunk is. Jo volt, de a srac azota nagyon nyomul ram es folyton velem akar lenni. Nem jarunk es nem is vagyunk egyutt, mert nekem egy masik osztalytarsam tetszik, de o mindig ugy tesz, mintha ott sem lennek es van baratnoje is. Mult heten az osztalytarsam, akivel pettingeztem, mondta, hogy segit nekem osszejonni a fiuval aki tetszik, de csak akkor, ha meg kesobb is osszejarunk mi ketten. En ezt nem szeretnem, mert nem vagyok egy ribi, de nagyon szeretnem, ha sikerulne megszereznem magamnak a fiut. Mi lenne a legjobb modja annak, hogy elvehessem a baratnojetol? (Aki amugy ronda.) Normalis valaszokat, ha lehet.
2015. szept. 8. 14:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Ááá... Nem vagy ribi... Neeeeem
2015. szept. 8. 15:15
 2/25 anonim válasza:
azislehet hogy nemtetszel neki. mond el neki hogy mit érzel iránta és tisztában lesz vele hogy mik a lehetöségek. ha te tetszel neki akkor összejöttök
2015. szept. 8. 15:28
 3/25 anonim ***** válasza:
94%
De, sajnos ribi vagy.
2015. szept. 8. 15:30
 4/25 anonim válasza:
énis összevissza kavarok a sácokkal de ők tudják hogy mitcsinálok. akkor nincs semmi hogyha a srác is tudja... csakha eltitkolod
2015. szept. 8. 15:33
 5/25 anonim ***** válasza:
Jo nagy ribi vagy..
2015. szept. 8. 15:33
 6/25 anonim válasza:
a három ribis válaszolonak- mitől lenne ribi? a srác akivel smárolt az tudott rolla hogy nemakart semmit. ribi akkorlenne ha csak atbasznaa es megcsalná!
2015. szept. 8. 15:36
 7/25 anonim ***** válasza:

Ha elvenni sikerül barátnőjétől, akihez vonzódik, örülni fogsz és legyezi majd hiúságod.

Nagyon fog fájni viszont az, ha más ügyesebb és tőled veszi el.

Megérdemled az akkori fájdalmat!

2015. szept. 8. 15:37
 8/25 anonim ***** válasza:
Ne vedd el tőle, várd meg amíg maguktól szakítanak, és akkor csapj le rá!
2015. szept. 8. 15:41
 9/25 A kérdező kommentje:
Elmondtam a fiunak aki tetszik, hogy szeretem, erre o azt mondta, hogy o is erez irantam valamit, csak nem merte eddig elmondani...viszont azt is mondta, hogy a fiu, akivel pettingeztem, az a legjobb baratja (errol nem tudtam) es eldicsekedett neki a pettinggel... De hozzatette, hogy ha szakit a baratnojevel (nem tetszik neki, csak nem meri elmondani neki) akkor en leszek neki a kovetkezo
2015. szept. 8. 15:45
 10/25 anonim ***** válasza:
Hiába ronda szerinted a másik lány,mégis vele van a pasi,nem veled.Még nagyon gyerek vagy.Hàny ilyen lesz még...Rengeteg.Viselkedj normálisan.A pasi nemcsak úgy tesz,minta ott sem lennél,hanem valóban ott sem vagy neki,hiszen van barátnője.És ha a kis pettingező barátoddal szét is tudjátok szedni őkwt,esetleg megszerzed a fickót,utána is össze kell járnod ezzel a kis pettingmajommal,mert ki tudja titetek hogy fog szétválasztani bosszúból,ha nem tartod a szavad!Kisgyerek vagy nagyon,inkább tanulj!
2015. szept. 8. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!