Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem el a baratnojetol?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15/L vagyok. Nem vagyok egy modell, de jo alakom van, Egyik osztalytarsammal hetek ota osszejarunk (fiu). Kezdetben tanultunk, szamitogepezteunk, aztan csokolozgunk es az utobbi alkalommal pettingeztunk is. Jo volt, de a srac azota nagyon nyomul ram es folyton velem akar lenni. Nem jarunk es nem is vagyunk egyutt, mert nekem egy masik osztalytarsam tetszik, de o mindig ugy tesz, mintha ott sem lennek es van baratnoje is. Mult heten az osztalytarsam, akivel pettingeztem, mondta, hogy segit nekem osszejonni a fiuval aki tetszik, de csak akkor, ha meg kesobb is osszejarunk mi ketten. En ezt nem szeretnem, mert nem vagyok egy ribi, de nagyon szeretnem, ha sikerulne megszereznem magamnak a fiut. Mi lenne a legjobb modja annak, hogy elvehessem a baratnojetol? (Aki amugy ronda.) Normalis valaszokat, ha lehet.2015. szept. 8. 14:55
1/25 anonim válasza:
Ááá... Nem vagy ribi... Neeeeem
2/25 anonim válasza:
azislehet hogy nemtetszel neki. mond el neki hogy mit érzel iránta és tisztában lesz vele hogy mik a lehetöségek. ha te tetszel neki akkor összejöttök
4/25 anonim válasza:
énis összevissza kavarok a sácokkal de ők tudják hogy mitcsinálok. akkor nincs semmi hogyha a srác is tudja... csakha eltitkolod
6/25 anonim válasza:
a három ribis válaszolonak- mitől lenne ribi? a srác akivel smárolt az tudott rolla hogy nemakart semmit. ribi akkorlenne ha csak atbasznaa es megcsalná!
7/25 anonim válasza:
Ha elvenni sikerül barátnőjétől, akihez vonzódik, örülni fogsz és legyezi majd hiúságod.
Nagyon fog fájni viszont az, ha más ügyesebb és tőled veszi el.
Megérdemled az akkori fájdalmat!
8/25 anonim válasza:
Ne vedd el tőle, várd meg amíg maguktól szakítanak, és akkor csapj le rá!
9/25 A kérdező kommentje:
Elmondtam a fiunak aki tetszik, hogy szeretem, erre o azt mondta, hogy o is erez irantam valamit, csak nem merte eddig elmondani...viszont azt is mondta, hogy a fiu, akivel pettingeztem, az a legjobb baratja (errol nem tudtam) es eldicsekedett neki a pettinggel... De hozzatette, hogy ha szakit a baratnojevel (nem tetszik neki, csak nem meri elmondani neki) akkor en leszek neki a kovetkezo
2015. szept. 8. 15:45
10/25 anonim válasza:
Hiába ronda szerinted a másik lány,mégis vele van a pasi,nem veled.Még nagyon gyerek vagy.Hàny ilyen lesz még...Rengeteg.Viselkedj normálisan.A pasi nemcsak úgy tesz,minta ott sem lennél,hanem valóban ott sem vagy neki,hiszen van barátnője.És ha a kis pettingező barátoddal szét is tudjátok szedni őkwt,esetleg megszerzed a fickót,utána is össze kell járnod ezzel a kis pettingmajommal,mert ki tudja titetek hogy fog szétválasztani bosszúból,ha nem tartod a szavad!Kisgyerek vagy nagyon,inkább tanulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!