Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vegyek rá egy fiút...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyek rá egy fiút hogy kimondja hogy szeret?

Figyelt kérdés
Az van hogy van egy fiú aki nekem tetszik. De én is tetszek neki bár takargatni akarja de nem negy neki. Hogy vegyem rá vagy mit mondjak neki ahhoz hogy legyen bátorsága elmondani nekem? Eléggé fontonts lenne mert mostanság kellene nekem mondani valamit neki? :P

#vegyem rá
2015. aug. 13. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
「私はあなたが好きです。 」
2015. aug. 13. 20:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Viccet elővéve, szerintem utalgass rá, szemezz vele ha tetszel neki, lefog neki esni és felbátorodik.
2015. aug. 13. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
ha ennyire nem akar lépni akkor vedd a,kezedbe a gyeplőt...
2015. aug. 13. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Próbálj te kezdeményezni és mond ki te először..ha tudod hogy szeret nincs mitől félned :)
2015. aug. 13. 21:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz te,egyértelműen,hogy te többet akarsz a barátságnál:)
2015. aug. 14. 03:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D az ban hogy na megkérdeztem tőle h teccek e neki és csak annyit mondott hogy talán én erre h az náll am igent jelent! :) ő meg hogy még nem tudja.... Erre én ezen mit nem lehet tudni? Mert én tudom hogy nekem tetszl. Ès itt vége szakadt a beszélgetésünk nek ugyanis bejött egy emberke!
2015. aug. 14. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!